17.4.18

MIMI

Kula sanget kangen dumateng Panjenengan,
Kula sanget ngormati Panjenengan,
Panjenengan ketingal sempurna teng mripat Kula.

Pengorbanan Panjenengan kang tulus,
Banget tulus sampe Kula boten saged mbales,
Do'a sering Kula panjataken kengge Panjenengan.

Kasih sayang Panjenengan ingkang ageng,
Rangkulan Panjenengan ngangetaken Kula,
Mbakta Kula teng ngimpi-ngimpi ingkang sae.

Mimi.. Kula sanget kangen tutur becikipun,
Mimi.. Kula sanget kangen belaiyan kasihe,
Yaa.. Allah jaga'aken Tiang Sepuh Kula,
Amargi saged ngraosaken Surgane Panjenengan.

Mimi.. Apa sampeyan mirengaken jeritan ati Kula,
Lare Panjenengan kang sanget kangen,
Mimi.. Do'a aken Lare Panjenengan amargi saged disukani ketabahan.

Mimi.. Mimi.. Mimi..

*Tulisan : Siska Aulia Putri*
Posted on by Indramayu Top in