17.4.18

PEKELINGE SEMBOK

Ana bocah wadon tembe due demenan, terus dinasehati semboke mengkenen.

Sembok : "Nok.. bokat besuk Sira duwe demenan, Sira kudu sing ati-ati. bocah lanang kuh bokat go iseng-iseng bae, bokat cuma luruh kesempatan bae, ngati-ati ya Nok..!"

Bocah Wadon : "Terus kitae kudu priwe Mi..?"

Sembok : "Mengkenen bae, bokat ana bocah lanang dolan ning Sira, terus baka bocah mau ngemek tangane Sira njerit sing anteng DANAS..!! baka ngemek pupue Sira ngomong PENTIL..!! baka ngemek dadae Sira ngomong BENGKOANG..!!"

Bocah Wadon : "Ya wis Mi.. gampang lah.."

Bengi minggu, bocah lanang demenane dolan meng umah. si Sembok mulai pasang kuping ngarepaken aja sampe ana jeritan sing anak wadone, suweeee.. sepiiii.. atine Sembok ngerasa lega karna langka jeritan anak wadone. lagi tenang-tenange sembok glelengan tiba-tiba anak wadone njerit sesantere,"RUJAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!"

*Tulisan : Siska Aulia Putri*
Posted on by Indramayu Top in